WIZZ AIR GRUZIJA

Aviokompānija turpināk nostiprinās savu 1. pozīciju gruzijā, pievienojot trešo lidakuģi savai kutaisu bāzei. 2023. gadā tiks atklāti 5 jauni maršruti, palielinot kopējo pieejamo maršrutu skaitu no Gruzijas līdz 27

Wizz Air paplašināšanās Gruzijā

Wizz Air paplašināšanās Gruzijā – Vairāk nekā 170 000 papildu izlidošanas vietu pārdošanā no Kutaisi, un kopējais skaits pieaugs līdz vairāk nekā 800 000 sēdvietām 2023. gadā no Gruzijas

Wizz Air reisi no Latijvas uz Gruziju

Wizz Air reisi no Latijvas uz Gruziju

AVIOBIĻETES

 

2023. gadā tiks atklāti 5 jauni maršruti, palielinot kopējo pieejamo maršrutu skaitu no Gruzijas līdz 27

Wizz Air, Eiropas visstraujāk augošā un ekoloģiski ilgtspējīgākā aviokompānija pasaulē*, paziņo par turpmāku paplašināšanos uz savu bāzi Kutaisi, kur tā piešķir vienu no savām Airbus A321neo lidmašīnām.

Jauno lidmašīnu piešķiršana ļauj uzsākt piecus jaunus maršrutus, kā arī palielināt biežumu 4 maršrutos no Kutaisi. Jauno maršrutu jau var rezervēt, biļetes jau tagad pieejamas vietnē wizzair.com vai aviokompānijas mobilajā lietotnē.

Wizz Air Kutaisi bāzei piešķirot vēl vienu lidmašīnu, bāze palielināsies līdz trim lidmašīnām. Līdz ar to maršrutu skaits palielinās no bāzes līdz 27, ieskaitot lidojumus uz Briseli Šarleruā, Frankfurti Hānu, Hamburgu, Madridi un Poznaņu no Gruzijas trešās lielākās pilsētas. Turklāt papildu jauda ļauj Wizz Air palielināt lidojumu biežumu no bāzes uz Minheni Memmingenu, Milānu, Parīzi Bovē un Prāgu.

“Mēs esam priecīgi paplašināt darbību Kutaisi, apliecinot savu apņemšanos pret Gruzijas tirgu, kur esam pārvadātājs numur viens gan pēc sēdvietu, gan pasažieru skaita un kur mēs piešķiram vienu papildu lidmašīnu tikai dažus mēnešus pēc tam, kad esam piešķīruši savu pēdējo. No jūnija 2023. gadā no lidostas apkalposim 3 lidmašīnas. Mūsu jaunāko lidmašīnu izvietošana Kutaisi ļauj vēl vairāk nostiprināt mūsu tirgus piedāvājumu, nodrošinot mūsu Gruzijas klientiem iespēju kopā ar mums ceļot 27 maršrutos 15 valstīs un palielināt tūrismu. arī uz šo skaisto valsti, savienojot Gruziju ar tik daudziem galamērķiem,” komentē Evelīna Džekela, Wizz Air tīkla vadītāja.

“Esam priecīgi, ka mūsu stratēģiskais partneris Wizz Air paplašinās Kutaisi starptautiskajā lidostā un no 2023. gada jūnija pievienos trešo lidmašīnu. Tas ļaus mums sākt lidojumus uz piecām jaunām Eiropas pilsētām un pievienot lidojumu biežumu esošajiem galamērķiem. Gruzijas ceļotājiem būs iespēja ceļot uz piecām papildu pilsētām četrās Eiropas valstīs, kā arī drīzumā mums būs papildu tūristi, kas ieradīsies Gruzijā,” komentē Tamāra Arčuadze, United Airports of Georgia izpilddirektore.

Visi Wizz Air reisi no Rīgas

Meklēt un rezervēt Wizz Air aviobiļetes no Rīgas:

APVIENOTĀ KARALISTE
Wizz Air aviobiļetes Rīga Birmingema BHX. Rezervēt Wizz Air aviobiļetes >>
Wizz Air aviobiļetes Rīga Donkastera/Šefīlda DSA. Rezervēt Wizz Air aviobiļetes >>
Wizz Air aviobiļetes Rīga Londona/Lutona LTN. Rezervēt Wizz Air aviobiļetes >>

GRIEĶIJA
Wizz Air aviobiļetes Rīga Santorini JAUNUMS JTR. Rezervēt Wizz Air aviobiļetes >>

GRUZIJA
Wizz Air aviobiļetes Rīga Kutaisi KUT. Rezervēt Wizz Air aviobiļetes >>

NORVĒĢIJA
Wizz Air aviobiļetes Rīga Bergena BGO. Rezervēt Wizz Air aviobiļetes >>
Wizz Air aviobiļetes Rīga Oslo/Sannjefūra Torpa TRF. Rezervēt Wizz Air aviobiļetes >>

NĪDERLANDE
Wizz Air aviobiļetes Rīga Eindhovena EIN. Rezervēt Wizz Air aviobiļetes >>

VĀCIJA
Wizz Air aviobiļetes Rīga Dortmunde DTM. Rezervēt Wizz Air aviobiļetes >>

ZVIEDRIJA
Wizz Air aviobiļetes Rīga Stokholma-Skavsta NYO. Rezervēt Wizz Air aviobiļetes >>

ĪSLANDE
Wizz Air aviobiļetes Rīga Reikjavika KEF. Rezervēt Wizz Air aviobiļetes >>

WizzAir akcijas no Rīgas

Wizz Air akcijas no Rīgas >>

WizzAir aviobiļetes

Rezervēt Wizz Air aviobiļetes >>

Par Wizz Air

* Vienvirziena cena, ieskaitot administrācijas maksu. Komplektā ir viena rokas soma (maks .: 40x30x20cm). Par ratiņu somu un katru reģistrētās bagāžas vienību tiek piemērota papildu maksa. Cena attiecas tikai uz rezervācijām, kas veiktas vietnē wizzair.com un WIZZ mobilajā lietotnē. Vietu skaits par norādītajām cenām ir ierobežots.