AIR BALTIC REISI UZ GRANKANĀRIJU

Grankanārija – jūsu saulainā vieta ziemā!

Ar airBaltic uz Grankanāriju Las Palmas (LPA)

Tiešie reisi no Rīgas uz Grankanāriju ar airBaltic (Rīga – Las Palmas (LPA))

Vai uz šīs planētas ir cilvēki, kuri nav sapņojuši par Kanāriju salām? Ja jums patīk lēnas un relaksējošas brīvdienas uz salām – rezervējiet lidojumu uz Grankanāriju un izbaudiet siltas un saulainas brīvdienas skaistajās pludmalēs Atlantijas okeāna piekrastē.

Grankanārija ir galamērķis ar daudzveidīgu piedāvājumu – vulkāniskas smilšu kāpām, kalnu grēdām, krāsainu arhitektūru, izsmalcinātu vietējo virtuvi, taču tā ir visslavenākā ar savām pludmalēm. Ap salu ir vairāk nekā 80 zelta smilšu joslas, un daudzas no tām ir sērfotāju paradīze.

Trešā lielākā sala Kanāriju salu arhipelāgā pati par sevi ir gandrīz mazs kontinents. No ziemeļiem uz dienvidiem un no austrumiem uz rietumiem sagaidiet vulkāniskas smilšu pludmales, kāpas, kalnu grēdas, krāsainu arhitektūru un izsmalcinātas vietējās receptes. Ir pienācis laiks sakravāt savu koferi un ļaut šim jaunajam airBaltic galamērķim Atlantijas okeānā jūs savaldzināt!

Tiešie lidojumi no Rīgas uz Grankanāriju

Tiešie lidojumi no Rīgas uz Grankanāriju divas reizes nedēļā līdz marta beigām. Rezerzēt biļetes no Rīgas uz Grankanāriju (Las Palmas (LPA))

Noklikšķiniet šeit, lai atrastu un nopirktu aviobiļeti. Norādiet virzienus, Rīga – Las Palmas (LPA), ​​izvēlieties lidojuma datumus un pasažieru skaitu. Noklikšķiniet uz meklēšanas pogas. Atlasiet vajadzīgo lidojumu un dodieties uz pasažiera informāciju. Ievadiet pasažieru vārdus un uzvārdus latīņu burtiem. Pārejiet uz pasūtījuma apmaksu. Par aviobiļeti var norēķināties ar norēķinu karti vai bankas pārskaitījumu. Pēc samaksas Jūs saņemsiet informāciju par rezervēšanu uz Jūsu personīgo e-pasta adresi. Vēstulē būs informācija par reģistrāciju un iekāpšanas kartēm. Pēc reģistrēšanās iekāpšanas kartes tiks nosūtītas uz Jūsu e-pastu.

Lidojumu datumi

Atlasot datumus, meklējiet zaļos punktus — tie parāda datumus ar tiešajiem lidojumiem un zemām cenām

Biļešu cenas

Biļešu cenas no EUR 184 vienā virzienā.

Rezervēt aviobiļetes no Rīgas

Tiešie lidojumi no Rīgas ar airBaltic. Aviobiļešu rezervēšana, cenas, lidojumu grafiki. Salīdiniet cenas un rezervējiet aviobiļetes

Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts un biļetes pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airBaltic.com.

Pasažieru veselība un drošība ir airBaltic galvenā prioritāte. airBaltic ieviesusi plašus veselības aizsardzības pasākumus un lidojumus organizē saskaņā ar atbildīgo institūciju rekomendācijām. Lai uzzinātu vairāk par airBaltic veselības aizsardzības pasākumiem, aicinām apmeklēt airBaltic mājaslapu: https://www.airbaltic.com/lv/veselibas-aizsardziba.

Par airBaltic