EKSOTISKIE GALAMĒRĶI AR AIRBALTIC.COM

Rezervējiet airBaltic lidojumus uz Dubaiju, Taivānu, Taizemi, Šrilanku, Austrāliju, Jaunzēlandi, Keniju, Filipīnām un Indiju caur Dubaiju

Eksotiskie galamērķi tagad vietnē airBaltic.com

1. septembrī airBaltic.com sāks jaunus lidojumus no Rīgas uz Dubaiju četras reizes nedēļā. Pateicoties jaunajam sadarbības līgumam ar Emirates aviosabiedrību, mēs varam piedāvāt arī ērtus savienojumus caur Dubaiju uz daudziem eksotiskiem galamērķiem.

Vai esat sapņojis par tikšanos ar īstu koalu vai ķenguru, budistu tempļa apmeklēšanu džungļos un laiskošanos paradīzes pludmalē, kas izklāta ar palmām?

Rezervējiet lidojumus uz Taivānu, Taizemi, Šrilanku, Austrāliju, Jaunzēlandi, Keniju, Filipīnām un Indiju caur Dubaiju tagad vietnē airBaltic.com.

Skatīt visus airBaltic galamērķus

airBaltic virzieni >>

AIRBALTIC

AirBaltic.com izpārdošana

Atrodiet savu galamērķi un ceļojiet lēti!

airBaltic.com izpārdošana, akcijas, izvēlieties vēlamo lidojumu. Aviobiļetes no EUR 29 vienā virzienā ar lidostas nodokļiem. Izvēlieties galamērķi un datumus, lai apskatītu lidojumu sarakstu. Aviokompānija AirBaltic piedāvā lētus lidojumus no Rīgas:

Par airBaltic

Rezervējiet lidojumu + viesnīca Dubaijā ar airBaltic.com

Rezervējiet Flight + Hotel paketi uz Dubaiju vai jebkuru citu airBaltic galamērķi ar vienu klikšķi vietnē airbalticholidays.com. Izvēlieties galamērķi un ceļojuma datumus un saņemiet labāko piedāvājumu.