AIRBALTIC POPULĀRĀKIE GALAMĒRĶI

airBaltic galamērķi ziemas sezonā – Vīne, Minhene un Tenerife

airBaltic populārākie galamērķi 2023. ziemas sezonā

Rīga. Latvijas lidsabiedrības airBaltic populārākie galamērķi gaidāmajā ziemas sezonā ir Vīne, Minhene un Tenerife. Savukārt Londona, Parīze, Kopenhāgena un Amsterdama joprojām ir uzņēmuma populārākie galamērķi visa gada garumā. Biļešu rezervācijas ziemas saulgriežu un Jaunā gada svinību periodā jau pārsniegušas 60%, salīdzinot ar attiecīgo laika periodu pērn.

airBaltic turpina piedāvāt nozīmīgu savienojamību uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes uz vadošiem Eiropas biznesa un tranzīta centriem, kā arī plašu atpūtas galamērķu klāstu.

Tāpat šogad airBaltic uzsāka tiešos lidojumus divas reizes nedēļa starp Rīgu un saulaino Grankanāriju un eksotisko Marakešu.

AirBaltic akcijas 2023

airBaltic galamērķi un biļešu cenas no Rīgas ..>>

airBaltic

airBaltic galamērķi no Rīgas, aviobiļesu cenas

airBaltic populārākie galamērķi no Rīgas. Lai rezervētu lidojumu, iesakām jums pašapkalpošanās mūsu vietnē, lai ietaupītu laiku un naudu!

Rīga Vīne, rezervēt aviobiļetes  ..>>

Rīga Minhene, rezervēt aviobiļetes  ..>>

Rīga Tenerife, rezervēt aviobiļetes  ..>>

Rīga Londona, rezervēt aviobiļetes  ..>>

Rīga Parīze, rezervēt aviobiļetes  ..>>

Rīga Kopenhāgena, rezervēt aviobiļetes  ..>>

Rīga Amsterdama, rezervēt aviobiļetes  ..>>

Rezervēt aviobiļetes no Rīgas

Tiešie lidojumi no Rīgas ar airBaltic. Aviobiļešu rezervēšana, cenas, lidojumu grafiki. Salīdiniet cenas un rezervējiet aviobiļetes

Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts un biļetes pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airBaltic.com.

Pasažieru veselība un drošība ir airBaltic galvenā prioritāte. airBaltic ieviesusi plašus veselības aizsardzības pasākumus un lidojumus organizē saskaņā ar atbildīgo institūciju rekomendācijām. Lai uzzinātu vairāk par airBaltic veselības aizsardzības pasākumiem, aicinām apmeklēt airBaltic mājaslapu: https://www.airbaltic.com/lv/veselibas-aizsardziba.

Par airBaltic